HakoApajaNähtävyys ❯ Ryhmävierailut

Ryhmävierailut

1. Päiväretket eläke- ja muille yhdistysryhmille 1.5.-31.10.

Tarinoiva tutustuminen ITE-taiteilija Esa Heiskasen elämäntyöhön

Ryhmävierailu aloitetaan yleensä Mari-emännän tarinaosuudella Savotta-Salissa, jossa on kaikille istumapaikat. Aikaa tarinointiin varataan 40-60min ryhmän toiveen ja sen mukaan, mitä muuta retkeen sisältyy. Tarinan jälkeen tutustutaan päärakennuksen näyttelyihin yhdessä ihmetellen, keskustellen ja kysellen. Pihapiirin näyttelytupiin tutustutaan omatoimisesti, emännän ohjeiden mukaan.

Pelkkään tutustumiseen kannattaa varata aikaa 1,5-2h. HakoApajalla on tilausravintola eli tutustumisen lisäksi ryhmävierailuun voidaan yhdistää ruokailu- ja/tai kahvitus. Pyydä vaihtoehdot yhdistysryhmien päiväretkipaketeista sähköpostilla hakoapaja@porosalmi.net.

Näyttelyiden sisällöstä voit lukea tarkemmin kohdasta ITE-taiteilija Esa Heiskasen näyttelyt.

Erään yhdistysryhmän retkipäivästä HakoApajalla voit lukea Anjakaarinan blogista.

2. Suku- ja perhejuhlat sekä muut yksityistilaisuudet 1.5.-31.10.

HakoApajalla on tilausravintola sekä jyhkeät hirsituvat katoksineen ja terasseineen erilaisten tilaisuuksien järjestämistä varten. Ryhmät voivat hyödyntää myös HakoApajan rantamökkejä, jolloin esim. sukujuhla tarjoiluineen sekä majoitus ja saunominen saadaan kaikki samalle alueelle. Pyydä tarjous / ehdotus juhlaasi tai muuta yksityistilaisuutta varten sähköpostilla hakoapaja@porosalmi.net.