HakoApajaTilausravintola ❯ Yksityistilaisuudet / Perhejuhlat

Yksityistilaisuudet / Perhejuhlat

HakoApajalla on tilausravintola sekä jyhkeät hirsituvat katoksineen ja terasseineen erilaisten tilaisuuksien järjestämistä varten. Ryhmät voivat hyödyntää myös HakoApajan rantamökkejä, jolloin esim. perhejuhla tarjoiluineen sekä majoitus ja saunominen saadaan kaikki samalle alueelle.

HakoApajan riista-, kala- ja salaattipöydät katetaan Aikhitupaan ja Savotta-Saliin, jotka toimivat myös juhlatilana. Riistakeitto haudutellaan nokipadassa ja nostetaan pöytään suoraan laavutulilta. Ruokaisa keitto lisukkeineen sopii myös juhlaan ja sään salliessa keittoruokailu voidaan kattaa Näköalaterassin lasikuistille. Savotta-emännän kahvihetki kokoaa juhlaväen yleensä Muurikkapannun ääreen. Mukavasti tiriseviä lettuja haetaan itse pannulta ja mikä parasta, kekkereillä saa santsata!

Tutustuminen HakoApajan näyttelyihin ja hakorakentajan tarinaan sopii hyvin myös juhlan yhdeksi ohjelmaksi, vaikkapa ruokailun ja kahvituksen välissä. Tarkemmin näyttelyiden sisällöstä ja yksityistilaisuuksista Ryhmävierailut. Omiin ohjelmiin liittyvät järjestelyt hoidetaan aina itse ja niistä sovitaan etukäteen.

Paras aika yksityistilaisuuden järjestämiselle HakoApajan Aikhikylässä on kesä,- elo- tai syyskuussa mutta muitakin aikoja voi toki tiedustella. Yksityistilaisuuden ryhmäkoko on yleensä 30-80 vierasta mutta myös pienempiä ja isompia ryhmiä voidaan tilanteen mukaan ottaa vastaan.

Pyydä tarjous / ehdotus juhlaasi tai muuta yksityistilaisuutta varten sähköpostilla hakoapaja@porosalmi.net → kerro toiveesi, henkilömäärä, ajankohta, tilaisuuden luonne sekä muita mahd. tilaisuuden järjestämiseen liittyviä asioita heti ensimmäisessä viestissä. Suunnitellaan yhdessä lisää!